Thailand: Bangkok - Koh Samet - Bangkok

Kommentera
Resan började med en kort vistelse på ett hotell i Bangkok i väntan på att vår 4e resemedlem skulle anlända. Vi hann med att äta lite god nudelsoppa och köpa biljetter, men inte så mycket mer. Var rätt trötta från resandet och hängde mest på hotellrummet. 
Dag två började tidigt, vi fick packa med oss frukost från hotellet och började resan mot Koh Samet först med buss och sedan med båt. Vi var framme till lunch och hann med en hel eftermiddag på stranden och Thai-massage på stranden för endast 300 baht (ca. 75 kronor) VÄRT!
 
Dag två tillbringades på en mindre turistig strand på andra sidan ön där vi var i stort sett ensamma med kritvit strand och klarblått vatten. Vi låg på stranden och läste och drack kalla kokosnötter. 
Runt 5 tog vi oss till en utsiktsplats där man skulle kunna se en fantastiskt solnedgång. Dessvärre var det molningt men utsiken var i alla fall fantastisk!
Dag 3 på Koh Samet åkte vi på en snorkeltur. Det var ganska stora vågor vilket gav en kul båttur, men lite grumlig snorkling. Vi hann även med lite hiking på en av öarna och gungande på klassiska thailands-gungor.