Michaels Birthday

Kommentera
I fredags fyllde vår tyska vän Michael år och bjöd över alla utbytesstudenter på BBQ. Det blev dock inte så mycket av själva grillandet eftersom de hade en elektrisk grill i ett Ghana där strömmen försvinner men jämna mellanrum. Vi tyckte det var ett mycket intressant val men Raymo sa att det inte går att grilla med kol för det är för svårt, tar för lång tid och inte är värt det. 
Fanny och jag hade lovat att göra en vattemelonslush men det var meckigare än vad man kunnat tro när vi egentligen inte äger ett kök. På marknaden här kan man köpa "Flirt vodka" till de sjuka priset 18 cedi (cirka 55 kronor) för en liter. Vi fick dessutom höra att för att klassas som alkoholist här måste man dricka 3 stycken club (600 ml öl) om dagen.
Ernest hade fixat en tårta till födelsedagsbarnet som bestod av chokladkaka täckt med glasyr, skapligt sött!

En födesledagstradition här i Ghana är att födelsedagsbarnet ska dricka sin ålder i shotar. Man får erbjuda sig att ta några shotar i hans eller hennes ställe men 10 stycken måste hen ta själv vilket resulterade i en skapligt dragen Michael och många glada vänner. Jag är väldigt glad att jag han fira min födelsedag innan vi lärde oss denna hemska tradition!
 
Första stoppet var ett rooftop party med massa studenter från UCC
Det blev också ett stop på Oasis för en tequila shot.